Grib mulighederne som stud.jur. i Aarhus

Vi søger dygtige studerende, der ønsker at arbejde i et internationalt orienteret advokatfirma. Vi kan tilbyde dig byens bedste udsigt og faglige indsigt fra vores kontor i Prismet i Aarhus. Vi ser frem til at byde dig velkommen 1. september 2018.

Udfordrende og individuelle opgaver
Som stud.jur. hos os bliver du tilknyttet et af vores forretningsområder med mulighed for primært at arbejde inden for et til to specialeområder.

Du arbejder tæt sammen med vores advokater og advokatfuldmægtige, som du bistår i forbindelse med udarbejdelse af notater, litteratursøgning og sagsbehandling.  

Vi har mange internationale klienter og kontakter, og arbejdssproget er i vidt omfang engelsk. I løbet af din ansættelse får du mere og mere udfordrende og individuelle opgaver.

Du har mulighed for at rokere mellem vores specialegrupper, så du stifter bekendtskab med flere forskellige retsområder i praksis.

Værdifuld erfaring
Vores lodsordning er også gældende for vore studenter, og du vil blive tilknyttet en lods (ældre fuldmægtig), der gennem dit ansættelsesforløb vil fungere som din vejleder og sikre, at dit arbejde er passende og tilstrækkeligt udfordrende.

Arbejdstiden fastlægger vi efter nærmere aftale. Som udgangspunkt er arbejdstiden 8-10 timer/uge. Der er selvfølgelig læseferie før alle eksaminer.

Rejselegat
Vi lægger stort vægt på internationale kompetencer. Vi har altid jurister i udlandet på arbejds- eller studieophold. Vi sender også vores studerende ud i verden. Som stud.jur. hos os har du nemlig adgang til et rejselegat på op til 40.000 kr. til brug på studieophold i udlandet, sommerskole eller udlandsophold i forbindelse med specialeskrivning/kildesøgning.

Ambitiøs juridiske begavelse
Vi forventer, at du har et højt fagligt niveau, er ambitiøs og har interesse for erhvervslivets retsforhold. Gode engelskkundskaber i skrift og tale vil være en fordel. Ansøgere fra såvel cand.jur.-overbygningen som studerende på 6. semester på bacheloruddannelsen vil blive taget i betragtning.

Vi tilbyder fordelagtige løn- og ansættelsesvilkår. Du har også mulighed for at anskaffe bøger via en bruttolønsordning og fri adgang til bibliotek og kontorfaciliteter også i forbindelse med læseperioder.

Ansøgning og kontakt
Send din ansøgning via vores hjemmeside. Har du spørgsmål vedrørende studenterfunktionen, er du velkommen til at ringe til HR-konsulent Rikke Vinther Guss på 8620 7478.

Gorrissen Federspiel er et af Danmarks største advokatfirmaer. Vi beskæftiger ca. 425 medarbejdere, heraf 260 jurister, og vi tilbyder rådgivning inden for alle erhvervsrelaterede områder. Som firma lægger vi vægt på kvalitet, etik, værdiskabelse, udsyn og holdånd. "The extra mile" har i mange år været et af vores slogans, og for os gælder det både i forhold til klienter og kolleger. Læs mere om os på Facebook, LinkedIn og Instagram.

Send ansøgning ]

Printvenlig version ]

Region:
Region Midtjylland

Ansøgningsfrist:
06-03-2018

Tiltrædelse:
01-09-2018

Arbejdssted:
Aarhus

Yderligere oplysninger fås hos:
Rikke Vinther Guss
Telefon: 86 20 74 78