HR assistent med ekstraordinær sans for detaljen

Vi søger en HR assistent 20 timer om ugen til vores HR afdeling i København. Du bliver en vigtig del af et mindre team, som supporterer ca. 400 medarbejdere på vore kontorer i København og Aarhus. HR funktionen varetager en bred vifte af HR opgaver, herunder rekruttering, uddannelse, medarbejderudvikling, implementering af strategi, procedurer og administration.

Jobbet
Du bliver en vigtig brik i vores HR-afdeling, da du får en central rolle i koordineringen og udførelsen af HR-administrative opgaver. Du er med til at sikre, at afdelingen fremstår serviceorienteret og professionel i løsningen af opgaver på tværs af hele Gorrissen Federspiel.

Som HR assistent vil du få det primære ansvar for administration af vores HR system. Herudover får du ansvaret for:

  • Udarbejdelse og registrering af kontrakter og tillæg (ansættelser samt ind- og udstationeringer)
  • Dialog med kommende medarbejdere omkring opstart
  • Oprettelse af nye medarbejdere i diverse systemer (Advopro og MindKey) samt løbende opdatering af ændrede medarbejderforhold (ansættelser, fratrædelser, orlov, nedsat tid, lønændringer mm.)
  • Opdateringer af ændringer på intranettet
  • Deltagelse i MindKeys ERFA møder

Du refererer til HR chefen i København, og vil i det daglige arbejde tæt sammen med de øvrige medarbejdere i afdelingen. Afdelingen følger naturligt med i alle forhold i virksomheden, hvorfor man også fungerer som sparringspartner for firmaets ledelse.

Personen
Vi forventer, at du har minimum 3 års erfaring som HR assistent. Du er administrativ og IT-mæssig stærk og trives med at arbejde selvstændigt. Det er vigtigt, at du trives med at arbejde struktureret og har sans for detaljen og har en positiv indstilling til såvel hastende som rutineprægede arbejdsopgaver. Erfaring med arbejde i HR systemet MindKey vil være en fordel men ikke en betingelse.

Vi tilbyder
Et alsidigt job med afvekslende selvstændige opgaver inden for al HR administration. Du indgår i vores HR affdeling i en travl og sjov hverdag, hvor du får kompetente kolleger i en dynamisk virksomhed med et godt arbejdsmiljø, hvor der er fokus på trivsel og udvikling.   

Vil du vide mere om stillingen? Kontakt HR chef Sara Jursic på telefon 24279811. Send din ansøgning hurtigst muligt, da vi behandler ansøgningerne løbende.

Gorrissen Federspiel er et dansk advokatfirma med stærke internationale relationer. Vi rådgiver danske og udenlandske klienter om alle aspekter af erhvervsjuraen. Vi er en moderne vidensvirksomhed, der beskæftiger i alt 400 medarbejdere – herunder mere end 230 jurister – fordelt på vores kontorer i København og Aarhus.

Send ansøgning ]

Printvenlig version ]

Region:
Region Hovedstaden

Jobtype:
Fast

Arbejdstid:
Deltid

Ansøgningsfrist:
11-08-2017

Tiltrædelse:
September/oktober

Arbejdssted:
København

Yderligere oplysninger fås hos:
HR chef Sara Jursic
Mobil: 24279811