Studentermedarbejder med flair for kommunikation

Har du lyst til at udfolde dit talent hos et af advokatbranchens største og førende firmaer? Så er det måske dig, vi er på jagt efter som studentermedarbejder til vores kommunikations- og marketingafdeling. Vi søger nemlig en studentermedarbejder, der kan hjælpe os med at holde styr på vores juridiske bibliotek i Aarhus og samtidig indgå i vores kommunikations- og marketingafdeling og levere levende tekster både internt og eksternt.

Som studentermedarbejder hos Gorrissen Federspiel er du med til at understøtte firmaets strategiske initiativer på vores forskellige kanaler. Du får en stor kontaktflade i organisationen og vil arbejde med tværgående opgaver og projekter, der involverer dine kolleger i Kommunikation & Marketing, HR og firmaets jurastuderende samt jurister.

Dine arbejdsopgaver
Du indgår i kommunikations- og marketingsafdelingens daglige arbejde og vil varetage både drifts- og mindre udviklingsopgaver. Dine arbejdsopgaver omfatter blandt andet:

  • Bibliotek: Oprydning på biblioteket, herunder bogopsætning, registrering og cirkulation af tidsskrifter, besvarelse af henvendelser fra kolleger i samarbejde med vores bibliotekar, hjælp til fremskaffelse af materiale, koordinering af afhentning af eksternt materiale og ad. hoc.-opgaver.
  • Intern kommunikation: Udarbejdelse af indhold til vores intranet.
  • Ekstern kommunikation: Udarbejdelse af indhold til hjemmeside, sociale medier, nyhedsbreve, informationsmaterialer og årsrapport.
  • Marketing: Assistere i forbindelse med udvalgte projekter og aktiviteter, fx events og karrieremesser på universiteterne.

Din profil
Du er under uddannelse inden for kommunikation, marketing, journalistik, sprog, film og medievidenskab eller lignende og har lyst til at høste erhvervserfaring i et studierelevant arbejde. Du har en god ordenssans, et stort overblik, og du finder det motiverende at servicere og hjælpe dine kolleger samt at formidle interne og eksterne nyheder. Du er god til at skabe kontakter til kolleger på tværs af firmaets afdelinger. Du formår at drive flere opgaver på samme tid, følger altid opgaverne til dørs og overholder deadlines uden at gå på kompromis med kvaliteten.


Vi tilbyder
Du kan glæde dig over en suveræn arbejdsplads i Aarhus med byens smukkeste udsigt fra Prismet lige ved Den Gamle By. Men af større betydning er det, at du får et udfordrende og selvstændigt studiejob med afvekslende biblioteks-og kommunikationsopgaver. Du indgår i vores kommunikations- og marketingafdeling i en travl og sjov hverdag. Du får kompetente kolleger i en dynamisk virksomhed med et godt arbejdsmiljø, hvor der er fokus på trivsel og udvikling.     

Jobbet er et studiejob på omkring 10 – 12 timer om ugen med stor fleksibilitet i forhold til dine studier, eksamener etc. I forhold til biblioteksopgaverne vil du indgå i et tæt samarbejde med vores bibliotekar. 

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte kommunikations- og marketingchef René Jakobsen på mobil: 24 28 68 07 eller e-mail rja@gorrissenfederspiel.com.

Kort om Gorrissen Federspiel
Gorrissen Federspiel er et dansk advokatfirma med stærke internationale relationer. Vi rådgiver danske og udenlandske klienter om alle aspekter af erhvervsjuraen. Vi er en moderne vidensvirksomhed, der beskæftiger i alt 400 medarbejdere – herunder mere end 230 jurister – fordelt på vores kontorer i København og Aarhus.

Send ansøgning ]

Printvenlig version ]

Region:
Region Midtjylland

Ansøgningsfrist:
Løbende

Tiltrædelse:
August/september

Arbejdssted:
Aarhus

Yderligere oplysninger fås hos:
René Jakobsen
Mobil: 24 28 68 07