Advokat til Fast Ejendom i Aarhus

Vi har travlt og oplever øget efterspørgsel for vores ekspertise inden for rådgivning om fast ejendom. Derfor søger vi en dygtig advokat, der kan være med til at styrke vores afdeling for Fast Ejendom i Aarhus.

Med din brede viden om fast ejendom og din relevante specialistviden formår du at fokusere på klienternes behov og sikre dem optimal rådgivning. Du arbejder engageret og med lyst til at udvikle dig i Danmarks mest internationale advokatfirma med nogle af landets største og mest interessante sager.

Stærk og markedsledende praksis
I Fast Ejendom får du 34 dygtige kolleger, der beskæftiger sig med specialiseret rådgivning inden for alle aspekter af fast ejendom. Vores afdeling er bredt funderet, men med fokus på ejendomstransaktioner, projektudvikling, entreprise- og rådgiverret samt tvisthåndtering. Inden for disse områder bistår vi en lang række af de væsentligste danske og internationale investorer, projektudviklere, entreprenører og rådgivere. Vi er derfor involveret i en meget høj andel af de største danske ejendomstransaktioner og bistår kontinuerligt med udviklingen af landets mest markante udviklingsområder.

Holdspiller med forretningsforståelse
Du er fagligt blandt de bedste og har minimum 3 års erfaring med et eller flere af vores kerneområder inden for fast ejendom.

Du arbejder selvstændigt, grundigt og målrettet, og du har lyst og evne til at fungere i teams. Du har en udpræget forståelse for juridiske og forretningsmæssige sammenhænge, og du er i stand til at sætte dig ind i komplekse sager. Som rådgiver er du pragmatisk og løsningsorienteret.

Ansøgning
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte advokat Peter Sjøgreen på telefon 86 20 74 50 eller advokat Jan Hellmund Jensen på telefon 86 20 74 15.

Vi indkalder løbende til samtale. Send derfor gerne din ansøgning via vores hjemmeside hurtigst muligt.

Gorrissen Federspiel er blandt de største og førende erhvervsadvokatvirksomheder i Danmark med stærke og mangeårige internationale relationer. Vi beskæftiger 400 medarbejdere og tilbyder erhvervsrelateret rådgivning inden for 11 juridiske forretningsområder. Vi har til huse i fantastiske lokaler, placeret centralt i København (Axel Towers) og i Aarhus (Prismet), med udsigt over byen. Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

Send ansøgning ]

Printvenlig version ]

Region:
Region Midtjylland

Ansøgningsfrist:
Løbende

Arbejdssted:
Aarhus

Yderligere oplysninger fås hos:
Advokat Jan Hellmund Jensen
Telefon: 86 20 74 15

Advokat Peter Sjøgreen
Telefon: 86 20 74 50

Rikke Vinther Guss
Telefon: 86 20 75 00